Toiminta

Peli-illat

Kokoonnumme joka perjantai pelaamaan Nummelassa taloyhtiön kerhotilassa. Useimmin pelaamme lauta- ja korttipelejä. Peli-iltaan saa tulla pelaamaan lautapelejä ilman ennakkoilmoittautumista ja osallistuminen on toki ilmaista. Peli-iltoihin on varattu lautapelejä yhdistyksen varastosta. Jos haluat tulla pelaamaan miniatyyripelejä niin ilmoitathan ennakkoon hyvissä ajoin, niin tuomme varastolta myös maastoja peliäsi varten. Meiltä löytyy sopivat maastot vaikka useampaan pelipöytään esim. 40k, warmachine ja Warhammer Fantasy Battle.


Perjantaisin Nummelassa klo. 18.00-22.00.
Vanhansepäntie 6-8, A-rapun kerhotila.


Pelitarviketoiveet kuten miniatyyripelimaasto voi ilmoittaa Sihteerillemme Tatulle joka toimii ohjaajana peli-illoissa. tatu.morko@kaksikuuta.com
Pelileirien sattuessa samalle viikonlopulle emme kokoonnu kerhotiloissa. Pelileirit julkaisemme aina tapahtumina Facebookissa ja tiedotus niistä tapahtuu Facebook-sivumme kautta.

Pelileirit

Ehdottomasti suosituin toimintamme yhdistyksemme jäsenien keskuudessa ovat pelileirit. Sinun ei tarvitse olla kuitenkaan jäsen osallistuaksesi. Pelileirit järjestämme lähes poikkeuksetta Otalammen työväentalolla. Kokoonnumme viikonlopun ajaksi pelaamaan kaikenlaisia pelejä. Suosituimpia ovat lauta- ja roolipelit. Viikonloppu tarjoaa hyvän mahdollisuuden pelata suurempia pelejä joille ei oikein yksi ilta meinaa riittää. Kuten eeppiset 10000 pisteen Warhammer- pelit tai vaikka koko viikonlopun mittainen Mordheim- kampanja.
Pelileireille voit tulla pelaamaan ihan vain muutaman pelin tai voit viettää koko viikonlopun. Paikalla saa yöpyä omilla nukkumavälineillä. Ilmapatja ja makuupussi ovat suosittu valinta.


Leireillä keräämme osallistumismaksun jolla katetaan tilavuokra. Summa koko viikonlopulta on maksimissaan 15 e. Tarkempi hinnoittelu ilmoitetaan aina erikseen tapahtumakohtaisesti. Ensimmäistä kertaa osallistuvat tai yhdistyksen toimintaan tutustavat livahtavat usein(ie. aina) kolehdinkerääjän tutkan alta.

Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki jotka käyvät pelaamassa, joko peli-illoissa tai leireillä. Jäsenmaksu on hurjat viisi euroa vuodessa. Jäsenmaksua ei tarvitse suorittaa ensimmäisenä vuotena laisinkaan. Jäsenille jaetaan hieno jäsenkortti ja se oikeuttaa 5 % alennukseen Hiidenpelit oy:stä.

Facebook-ryhmä

Jäsenet pelaavat paljon vapaa-ajallaan, joten peliseuraa voi huudella tapahtumien ja peli-iltojen ulkopuolellakin. Facebook-ryhmä on avoin ja sen jäseneksi lähtökohtaisesti hyväksytään kaikki.